Transport

Kienhuis Ski & Board Service

Kienhuis Ski & Board Service regelt het transport voor onderhoud van uw ski’s en snowboards . U hoeft niet te slepen met uw ski’s en snowboards of met die van uw klanten.

We hebben in de winterperiode wekelijkse routes door heel Nederland om bij (winter)sportwinkels de aangeboden ski’s en snowboards op te halen. En vervolgens ook weer terug te brengen.

We halen uw ski’s bijvoorbeeld dinsdag op en brengen ze vervolgens de dinsdag erna weer terug, zo makkelijk is het.


Frequenter ophalen of retour brengen? In overleg is er veel mogelijk. We ont-zorgen u van het transport en zorgen dat de ski’s en snowboards weer op de afgesproken datum terug zijn, geslepen en al.


Lijkt u dit ook interessant? Neem dan contact op.

Eenvoudig en snel!

Kienhuis Ski & Board Service voorziet in gemak voor uw ski & board onderhoud.

We leveren u een transportcontainer waarin de ski’s en snowboards verzameld kunnen worden voor transport. In de container kunnen ruim 20 paar ski’s

(max. 25pr) en snowboards. De chauffeur haalt de ingepakte container op en ruilt deze kant en klaar de volgende keer weer om.

Voor de administratieve afhandeling heeft Kienhuis Ski & Boardservice een pakbon applicatie ontwikkeld waarin u zeer eenvoudig de aantallen kunt doorgeven en opmerkingen kunt noteren.